Analize cijena

Analiza cijene prilagođava se odabranom načinu kalkulacije, pa se resursi analize mogu ignorirati ili množiti s korektivnim faktorom, ovisno o tome što ste odabrali u načinu kalkulacije.

Nakon promjene cijene bilo kojeg resursa, ili načina kalkulacije, to se reflektira automatski u svim analizama.


Baza podataka sadrži predložene gotove analize cijena.
Kreiranjem ili obradom neke analize, zapravo kreirate dokument, koji odmah možete isprintati, kao što je opisano pod naslovom Editor dokumenata. Istovremeno, elementi analize pamte se u bazu podataka i utječu na kalkulaciju.

is-6

Elementi svake analize mogu biti:

  • Rad
  • Materijal
  • Strojevi
  • Prijevozi
  • Ostalo
  • Bilo koja druga analiza, što omogućuje neograničenu dubinu kalkulacije.

Primjeri dokumenata

Napomene

Sustav je paket desktop aplikacija i može se pokretati na Windows 7, 8, 10 ili 11.

Može se pokretati i na MacOS-u, ali unutar Windows OS instaliranog kao Virtual Machine, npr. VirtualBox, VMware ili Parallels Desktop (potvrđeno i u praksi, ali nužna je provjera na konkretnom MacOS-u i konkretnom VM-u).

Neke opcije rade i kao mobilne opcije, te se mogu pokrenuti i na mobilnim uređajima. S novom verzijom programa stvoreni su uvjeti za značajno proširenje mobilnih opcija, na čemu radimo stalno.

* Na ovim web stranicama korišteni su citati A. Forda (grupa TNT), G. S. Pattona, M. Twaina i dr.

JednostavnostPrenosivost

Software se isporučuje na USB-sticku i radi po principu "uključi i radi". Odnosno, dovoljno ga je samo uključiti u neki USB port i početi raditi. Na taj način korisnik može svoje poslovanje nositi sobom na sticku, a po potrebi uključiti stick u bilo koji moderniji PC i pokrenuti program bez instalacije.

Ako korisnik ipak želi, može provesti klasičnu instalaciju sa priloženog CD-a na tvrdi disk i koristiti ga kao i druge programe.

Sada je moguć rad i bez USB-sticka, uz autentifikaciju logiranjem, ali u tom slučaju za pokretanje programa je potrebna internet veza.

Kontakt

Tvrtka:ADRIAKOD d.o.o.
Adresa:Crikvenica, Franje Cara 14
OIB:81220364640
TaxID:HR81220364640
IBAN:HR7624020061100557653
SWIFT:ESBCHR22
DUNS:500665001
 
Kontakt:Zvonimir Dodlek, b.i.a.
Telefon:+385-51-241-277
E-mail: