Građevinska knjiga

  • Za manje zahtjevne korisnike, za svaku stavku troškovnika, program će iscrtati list građevinske knjige na praznom papiru sa opisom stavke u glavi.
  • Zahtjevniji korisnici mogu napraviti kompletnu dokaznicu uz automatsko ažuriranje vrijednosti i pritom, po potrebi, koristiti i složene matematičke formule. Po završetku, klik miša dovoljan je da se količina iz dokaznice prenese u situaciju.
  • Još zahtjevniji korisnici mogu napraviti dokaznice kroz web aplikaciju na računalu ili na mobitelu ili tabletu, importirati je u izvorni troškovnik i na klik izlistati gotove listove građevinske knjige i situaciju.
  • Po potrebi, građevinskoj knjizi se može dodati crtež ili fotografija ili doraditi opisno
  • Napredniji korisnici mogu ubrzati rad macro procedurama
  • Kad su svi listovi građevinske knjige gotovi, automatski je gotova i situacija, te se u paketu ili pojedinačno, sa ili bez situacije, mogu isprintati ili eksportirati u PDF

List građevinske knjige u smislu programa također predstavlja dokument, koji možete oblikovati, doraditi, dodati Vaš logotip, isprintati, sve kao što je opisano pod naslovom Editor dokumenata.

is-6

Izgled sučelja

Primjeri dokumenata

Napomene

Sustav je paket desktop aplikacija i može se pokretati na Windows 7, 8, 10 ili 11.

Može se pokretati i na MacOS-u, ali unutar Windows OS instaliranog kao Virtual Machine, npr. VirtualBox, VMware ili Parallels Desktop (potvrđeno i u praksi, ali nužna je provjera na konkretnom MacOS-u i konkretnom VM-u).

Neke opcije rade i kao mobilne opcije, te se mogu pokrenuti i na mobilnim uređajima. S novom verzijom programa stvoreni su uvjeti za značajno proširenje mobilnih opcija, na čemu radimo stalno.

* Na ovim web stranicama korišteni su citati A. Forda (grupa TNT), G. S. Pattona, M. Twaina i dr.

JednostavnostPrenosivost

Software se isporučuje na USB-sticku i radi po principu "uključi i radi". Odnosno, dovoljno ga je samo uključiti u neki USB port i početi raditi. Na taj način korisnik može svoje poslovanje nositi sobom na sticku, a po potrebi uključiti stick u bilo koji moderniji PC i pokrenuti program bez instalacije.

Ako korisnik ipak želi, može provesti klasičnu instalaciju sa priloženog CD-a na tvrdi disk i koristiti ga kao i druge programe.

Sada je moguć rad i bez USB-sticka, uz autentifikaciju logiranjem, ali u tom slučaju za pokretanje programa je potrebna internet veza.

Kontakt

Tvrtka:ADRIAKOD d.o.o.
Adresa:Crikvenica, Franje Cara 14
OIB:81220364640
TaxID:HR81220364640
IBAN:HR7624020061100557653
SWIFT:ESBCHR22
DUNS:500665001
 
Kontakt:Zvonimir Dodlek, b.i.a.
Telefon:+385-51-241-277
E-mail: